Partners van het 123 Afslankprogramma™

Heb jij een eigen website in de gezondheid niche? Dan staan wij als het 123 Afslankprogramma™ open voor een eventuele link ruil. Link building is een belangrijk onderdeel in de SEO (Zoekmachine Optimalisatie) van een website. En pakken dit dan ook serieus op voor onze partners.
 
Waar werken wij beslist niet mee samen!
Websites in andere niches hoeven geen moeite te doen om bij ons een link ruil aanvraag te doen. Wij zijn van mening dat dit een nadeel kan vormen voor onze SEO activiteiten. Even goede vrienden en misschien kunnen we in de toekomst wat meer voor elkaar gaan betekenen.
 
Websites die een link naar hun eigen website willen plaatsen op onze link pagina en verwachten dat wij een link retour ontvangen vanaf een startpagina. Zullen wij in het algemeen vaak afwijzen. Maar in bijzondere gevallen kunnen wij dit wel accepteren.
 
Met welke websites willen wij wel graag samen werken!
Wanneer jij een website hebt in de gezondheidsmarkt dan staan wij altijd open voor een gezonde link ruil. Ook kunnen we kiezen voor een ABC link ruil principe. Ook staan wij open voor een (blog) artikel link plaatsing. Inhoudelijk betekent dit dat wij samen op beide website een link van elkaar plaatsen in een artikel op onze website.
 
Onze Link Partners
 

Links met een * kunnen contact opnemen met ons. Wij hebben geconstateerd dat onze link niet meer actief is volgens onze afspraken! Of het langer duurt dan twee weken wanneer er een retour link word terug geplaatst!


Ook een link ruilen?
Ben je nog steeds enthousiast en sta je alsnog (na bovenstaande) open voor een link ruil. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een mooi voorstel. Of plaats eventueel alvast een link naar onze website met de volgende gegevens:
 
Titel (Anchor): Online Afslankprogramma
Link: https://123afslankprogramma.nl
 
Titel (Anchor): Online Afvallen
Link: https://123afslankprogramma.nl

Het 123 Afslankprogramma™ is een online kennis platvorm. Dat iedereen in Nederland en België, de mogelijkheid geeft. Om op een verantwoorde manier 2 tot 8 kilo te kunnen gaan afvallen. In slechts 2 - 4 weken!

KvK nr. 66842824 Copyrights 2016 - 2017 by Dutchfellas Personal Training.