Het meest complete Online Afslankprogramma

Afslanken of gewichtscontrole moeilijk? Nee hoor...het 123 Afslankprogramma, is het meest complete online afslankprogramma van dit moment!

Bestel nu incl. Bonus
App Screen I App Screen II App Screen III

Help ik heb nog geen inlog code ontvangen!

Wij vinden het vervelend dat u nog geen inlogcode heeft ontvangen. Doorgaans verwerken wij uw aanvraag binnen 24 uur tijdens werkdagen. Mocht u onverwachts nog steeds geen inlog codes hebben ontvangen. Bekijk dan onderstaand de verschillende mogelijkheden om dit probleem zo spoedig mogelijk voor u te kunnen gaan oplossen.
 
U heeft een gratis proefaccount aangemaakt!
Wanneer u gebruik gemaakt heeft van ons gratis proefaccount. Dan heeft u van ons al inlog gegevens ontvangen. En kunt u gewoon inloggen op onze website. Wanneer u daarna besluit om ons afslankprogramma aan te schaffen. Dan kunt u na aanschaf binnen 24 uur, nogmaals inloggen met uw inlog gegevens die u heeft ontvangen bij uw proefaccount. Maar zal nu het volledige programma voor uw beschikbaar zijn. Wij zullen u altijd eerst een e-mail sturen dat uw account is geactiveerd voor het volledige programma.
Wanneer dit niet het geval is neem dan zo spoedig mogelijk even contact via het > contact formulier op deze website.

U heeft betaald maar nog geen inlog gegevens ontvangen!
Doorgaans verwerken wij uw betaling binnen 24 uur. En verzenden wij u de inlog gegevens naar het e-mail adres dat is opgegeven bij uw bestelling. Mochten wij een geen of een verkeerd e-mail adres hebben ontvangen.
 
Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via het > contact formulier!
 
Onderstaand zullen wij u de persoon of personen vermelden die een betaling hebben voldaan. Maar nog geen e-mail adres hebben achter gelaten. En zo dus nog niet een inlog code hebben ontvangen. Natuurlijk willen wij dit zo spoedig mogelijk voor u gaan oplossen. Dus neem snel met ons contact op via het > contact formulier!
 
Dhr./Mevr. C.H.J. WETERINGS
Aanschaf Plus Pakket op 03 juni - 09:53
Laatst aangepast opdinsdag, 06 juni 2017 09:53

Het 123 Afslankprogramma™ is een online kennis platvorm. Dat iedereen in Nederland en België, de mogelijkheid geeft. Om op een verantwoorde manier 2 tot 8 kilo te kunnen gaan afvallen. In slechts 2 - 4 weken!

KvK nr. 66842824 Copyrights 2016 - 2017 by Dutchfellas Personal Training.