Het meest complete Online Afslankprogramma

Afslanken of gewichtscontrole moeilijk? Nee hoor...het 123 Afslankprogramma, is het meest complete online afslankprogramma van dit moment!

Bestel nu incl. Bonus
App Screen I App Screen II App Screen III

Waarom kiezen voor het Premium Pakket?

U kunt met het 123 Afslankprogramma™ kiezen uit drie pakketten. Waaronder het  GRATIS Pakket, waarmee u 2 dagen gratis kennis kunt gaan maken met ons afslankprogramma.
 
Daarbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit het PLUS Pakket. Waarmee u volledige inzage krijgt in ons online afslankprogramma. En zo goed aan de slag kunt gaan om op onze manier gewicht te kunnen gaan verliezen.
Verder treft u ook nog het PREMIUM Pakket aan. En dit heeft qua prijs niet alléén een verschil. Maar ook qua aanbod.
 
Het Premium Pakket bevat namelijk ook nog twee online coaching momenten met één van onze voedingsdeskundigen. Na aanschaf van het PREMIUM Pakket zal een van onze voedingsdeskundigen contact met u opnemen om deze twee coaching momenten met u vast te leggen. Waardoor we op de vooraf afgesproken tijden met het coaching traject zullen gaan starten.
 
Wat zijn de voordelen van het PREMIUM Pakket?
Zoals u wellicht al begrijpt ontvangt u bij het PREMIUM Pakket twee online coaching momenten samen met een voedingsdeskundige. Dit heeft als voordeel dat u al uw mogelijke vragen direct kunt stellen aan de voedingsdeskundige. En zo, wanneer u denkt dit nodig te hebben. Succesvoller ons Afslankprogramma zou kunnen gaan afronden.
 
Voor wie is het Premium Pakket dan nodig?
Sommige mensen vinden het fijn om veranderingen op te pakken met een stukje begeleiding. Dit puur en alléén, omdat zij van zichzelf al weten dat wanneer zij er alléén voor staan. Deze verandering wat moeizamer zullen gaan. Maar wanneer zij beschikking hebben over een coach een levensecht persoon die jou extra zal gaan stimuleren. Zij succesvoller dit Afslankprogramma zullen kunnen gaan afronden.
 
Wanneer jij dit leest en je hebt ook zoiets van “Ik vind een verandering best moeilijk” dan is ons advies toch echt om gebruik te maken van het PREMIUM Pakket. Simpelweg omdat het voor jou beter zal zijn, om een stok achter de deur te hebben. En je simpelweg iemand hebt waar je met al je eventuele vragen terecht kunt.
 
Oké natuurlijk begrijpen wij dat niet iedereen zit te wachten op dit aanbod. en dat er veel mensen zullen zijn die het 123 Afslankprogramma™ zelf met succes zullen gaan afronden. Geen probleem. Het PREMIUM Pakket is dan ook alléén voor de mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. En schaam je beslist niet wanneer je net dat extra stukje motivatie nodig hebt. Wij staan dan voor je klaar.
 
Heel veel succes met 123 Afslankprogramma™
Laatst aangepast opdonderdag, 09 maart 2017 10:50
J.J. Heijmans

Als Personal Trainer en Voedings Coach, heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een strakker en gezonder lichaam! En dit doe ik nog steeds elke dag met heel veel passie en plezier. Mijn doel is om met het 123 Afslankprogramma iedereen indien nodig, een strakker en gezonder lichaam te laten ontwikkelen. Waardoor ik dan ook al mijn kennis en expertise graag via deze website deel!

Website: 123afslankprogramma.nl

Het 123 Afslankprogramma™ is een online kennis platvorm. Dat iedereen in Nederland en België, de mogelijkheid geeft. Om op een verantwoorde manier 2 tot 8 kilo te kunnen gaan afvallen. In slechts 2 - 4 weken!

KvK nr. 66842824 Copyrights 2016 - 2017 by Dutchfellas Personal Training.