Het meest complete Online Afslankprogramma

Afslanken of gewichtscontrole moeilijk? Nee hoor...het 123 Afslankprogramma, is het meest complete online afslankprogramma van dit moment!

Bestel nu incl. Bonus
App Screen I App Screen II App Screen III

Ons Programma gratis 2 dagen testen?

Wij van het 123 Afslankprogramma™ willen jou graag kennis laten maken met ons afslankprogramma. Dit doen wij door ons afslankprogramma gratis 2 dagen aan te bieden. Aan iedereen die daar interesse en of behoefte aan heeft.
 
Wij begrijpen dat er veel dieet producten op de markt aanwezig zijn. Waardoor je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. En het moeilijk kan zijn om een goede keuze te maken. Hierdoor heeft u vanaf vandaag de mogelijkheid om zelf ons programma 2 dagen uit te kunnen proberen! Zo ervaart u zelf hoe gemakkelijk het is om te volgen. En wat ons afslankprogramma voor u zou kunnen gaan betekenen. Uiteraard krijgt u niet in deze 2 dagen alle recepten, trainingen en voedingsleer in te zien. Maar heeft u wel toegang voor letterlijk 2 dagen aan informatie!
 
Wanneer u besluit om het 123 Afslankprogramma™ aan te schaffen. Dan zullen alle recepten, trainingen en lessen over voedingsleer. Allemaal voor u online toegankelijk gaan worden.

 
Wat krijgt u in de gratis 2 dagen proef periode :
- 2 Hoofdgerechten (video)
- 2 Lunch recepten (video)
- 2 Ontbijt recepten (video)
- 1 Snack Recept (video)
- 1 Warming up (video)
- 1 Workout (video)
- 4 Oefeningen (incl. video uitleg)
- 2 Lessen Voedingsleer

Het betaalde gedeelte van het 123 Afslankprogramma™
In het online platvorm van het 123 Afslankprogramma™ zijn bijna alle recepten, workouts allemaal op video voor je opgenomen. Inclusief aparte uitleg video's van de oefeningen die bij de trainingen behoren. Kortom een volledig Online Afslankprogramma waarmee je zeker 2 tot 8 kilo aan gewicht kunt gaan kwijt raken.
 
Mocht je na de gratis proef periode van 2 dagen besluiten om het volledig pakket van het 123 Afslankprogramma™ aan te schaffen. Klik dan bovenstaand in het menu op “prijzen” en maak uw keuze. U zult dan binnen 24 uur (met uw huidige inlog gegevens), toegang krijgen tot het volledig pakket van het 123 Afslankprogramma™.

Hoe kan ik het 123 Afslankprogramma™ Gratis 2 Dagen uit proberen?
Dit is heel simpel. Klik op bovenstaand menu even op “Registreer” en maak een gratis account aan. Bevestig dit even in uw mail account. En u kunt daarna direct inloggen op het online platvorm van het 123 Afslankprogramma™. En uw gratis proef periode gaan afronden. Let Op: Wanneer je al eerder op onze website jezelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Dan heb je al automatisch een inlog code ontvangen! En kan je direct inloggen. Dus hoef je jezelf niet nog een keer te registreren!

Heeft u (technische) vragen?
Mocht u onlangs technische of andere vragen hebben. Of lukt het niet om in te loggen! Neemt u dan even geheel vrijblijvend met ons contact op, via het contact formulier!
Laatst aangepast opwoensdag, 11 januari 2017 10:01
J.J. Heijmans

Als Personal Trainer en Voedings Coach, heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een strakker en gezonder lichaam! En dit doe ik nog steeds elke dag met heel veel passie en plezier. Mijn doel is om met het 123 Afslankprogramma iedereen indien nodig, een strakker en gezonder lichaam te laten ontwikkelen. Waardoor ik dan ook al mijn kennis en expertise graag via deze website deel!

Website: 123afslankprogramma.nl

Het 123 Afslankprogramma™ is een online kennis platvorm. Dat iedereen in Nederland en België, de mogelijkheid geeft. Om op een verantwoorde manier 2 tot 8 kilo te kunnen gaan afvallen. In slechts 2 - 4 weken!

KvK nr. 66842824 Copyrights 2016 - 2017 by Dutchfellas Personal Training.